Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ......!!!

Κλαμπ Φέρετρο
Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο και… μακάβριο τρόπο για να διαφημίσει τις υπηρεσίες του βρήκε ένα γραφείο τελετών στην Ουκρανία. Κατασκεύασε ένα μπαρ σε σχήμα φέρετρου (!) στη λουτρόπολη Τρούσκαβετς για να προσελκύσει τους τουρίστες στην περιοχή! Το μπαρ, που θα ονομάζεται «Αιωνιότητα», όπως και το γραφείο τελετών, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα τους επόμενους μήνες. Το κλαμπ-φέρετρο έχει μήκος είκοσι, πλάτος έξι και ύψος δέκα μέτρα και είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο πεύκου. Αντί για τραπέζια το μπαρ θα έχει μικρά φέρετρα και τα φαγητά που θα σερβίρει θα έχουν ονόματα που θα παραπέμπουν σε επικήδειες τελετές, όπως σαλάτες των “εννιάμερων” και των “σαραντάμερων”.


All day πορνό
Πόσες σελίδες πορνό μπορεί αν επισκεφτεί ένας άνθρωπος την ημέρα; Από ότι φαίνεται την απάντηση έδωσε ένας Γιαπωνέζος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος υπέστη περικοπή μισθού κατά 190 δολάρια το μήνα επειδή επισκεπτόταν περίπου 10 χιλιάδες sites πορνό  ημερησίως! Στο διάστημα εννέα μηνών όπου βρισκόταν στη συγκεκριμένη δουλειά είχε μπει σε 780 ιστοσελίδες, αλλά τον πήραν χαμπάρι μόνο όταν ο υπολογιστής του κόλλησε ιό. «Κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο. Ίσως φταίει ότι το γραφείο του είναι απομακρυσμένο σε σχέση με των υπολοίπων», δήλωσε ανώτερο στέλεχος του δημαρχείου.

Αποζημιώθηκε γιατί χάλασε ο γάμος!
Μια γυναίκα από την Βουλγαρία που ετοιμαζόταν να παντρευτεί , έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον αρραβωνιαστικό της που της ανακοίνωνε ότι χωρίζουν!
Η κυρία Petya Batkova, από την περιοχή Yambol, υπέβαλε μήνυση εναντίον του αρραβωνιαστικού της, Georghe Kirilov, και κατάφερε να πάρει χρηματική αποζημίωση 1500 ευρώ.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο κύριος Georghe Kirilov θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα χρήματα, πρώτον για την συναισθηματική καταπόνηση που υπέστη η κοπέλα και δεύτερον για τα έξοδα του γάμου που θα γινόταν σε τρεις μέρες!

Πήρε δίπλωμα με 632... μαθήματα.
Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ένας Βρετανός κάνοντας 632 μαθήματα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης. Στο... ενεργητικό της μαθητείας του στο τιμόνι συγκαταλέγονται 5 αυτοκίνητα που κατέστρεψε γιατί παρ' όλα τα μαθήματα εξακολουθούσε να μπερδεύει το γκάζι με το φρένο.




"Πύργος" με 28.000 ανθρώπινα δόντια.
 Πύργος δυόμισι μέτρων με 28.000 άρρωστα δόντια ασθενών του, που αντιπροσωπεύουν πέντε διαφορετικούς τύπους οδοντιατρικών παθήσεων, κατασκεύασαν ο 52χρονος Κινέζος Γιου Κιάν, οδοντίατρος επί 32 χρόνια, μαζί με έξι φοιτητές του, προσπαθώντας να ανυψώσει την κοινωνική συνείδηση για την υγιεινή των δοντιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: