Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Το εγχειρίδιο του έρωτα

Ένα συνοπτικό πλάνο που υπόσχεται να ανανεώσει
 την ερωτική σου ζωή σε 14 μόνο ημέρες!


Ημέρα 1η
Τα λέμε στο σπίτι. Διάθεσε αποκλειστικά στο σύντροφό σου 10 με 15 λεπτά την ημέρα για να μιλήσετε για ζητήματα που σας απασχολούν, χωρίς εξωτερικές διακοπές. Καλό είναι να κάνετε το συγκεκριμένο κρυφό ραντεβού... συνήθεια. Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να βρίσκεστε μόνο εντός των τειχών του σπιτιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε για ένα χαλαρό περίπατο ή για ένα σύντομο δείπνο.
Ημέρα 2η
Το φιλί του αποχαιρετισμού. Ένα γρήγορο φιλί στα χείλη αποτελεί κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας σας, όπως είναι το βούρτσισμα των δοντιών ή ο πρωινός σου καφές. «Για να ενισχύσεις τον ερωτισμό και να διατηρήσεις το στοιχείο της έκπληξης στη σχέση σας, δώσε στον αγαπημένο σου ένα παθιασμένο φιλί».
Κορμί θανατηφόρο. Φτιάξε μία λίστα με 5 πράγματα που σου αρέσουν στο σώμα σου και τα οποία σε κάνουν να νιώθεις πιο επιθυμητή και ελκυστική. Oι γυναίκες που νιώθουν άνετα με το σώμα τους τείνουν να εμφανίζουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ.
Ημέρα 3η
Το πρωί, με την αυγή. «Όταν ξυπνάς, τα επίπεδα κορτιζόλης στο αίμα είναι εξαιρετικά υψηλά, πράγμα που σε γεμίζει ενέργεια. Οπότε, από βιοχημικής πλευράς, το πρωί αποτελεί την ιδανικότερη ώρα για σεξ».
Ημέρα 4η
Έχεις γράμμα. Αποπλάνησε το ταίρι σου μέσω e-mail. Αυτό το παιχνίδι αυξάνει τόσο τη δική σου όσο και τη δική του ερωτική διέγερση.
Ημέρα 5η
Στο κρεβάτι από νωρίς. Κλείσε την τηλεόραση και αφιέρωσε λίγο χρόνο στο σύντροφό σου. «Το βράδυ αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να μείνετε λίγο μόνοι. Δεν είναι απαραίτητο να συζητήσετε κάτι συγκεκριμένο, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλο» .
Ημέρα 6η
Βγείτε ραντεβού. Αυτή η ξεχασμένη για πολλά ζευγάρια παράδοση αποτελεί το κλειδί για μία πιο ευτυχισμένη σχέση.
Ημέρα 7η
Ώρα για διάβασμα. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς τις αισθηματικές νουβέλες που διάβαζες στην εφηβεία σου. Διάβασε στο ταίρι σου λίγη ερωτική ποίηση και λογοτεχνία καθώς έτσι ενισχύεται σημαντικά η ερωτική διάθεση και επιθυμία .
Ημέρα 8η
Σε νέες περιπέτειες. «Η ρουτίνα βλάπτει σοβαρά τη λίμπιντό σου καθώς μετατρέπει το σεξ σε μία σχεδόν μηχανική ή αυτόματη διαδικασία. Κάνε μία λίστα με φαντασιώσεις, μέρη ή στάσεις που θα ήθελες να δοκιμάσεις με το σύντροφό σου» .
Ημέρα 9η
Ζήσε ένα ρόλο. Δοκίμασε με τον αγαπημένο σου κάποιο παιχνίδι ρόλων ή κάνε πραγματικότητα μία από τις φαντασιώσεις για τις οποίες συζητήσατε .
Ημέρα 10η
Shopping therapy. «Δείξε στον αγαπημένο σου πόσο τον σκέφτεσαι, κάνοντάς του μικροδωράκια» .
Ημέρα 11η
Μύρισε... έρωτας. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η μυρωδιά της λεβάντας και της κολοκυθόπιτας αυξάνει τη ροή του αίματος στα αντρικά γεννητικά όργανα κατά 40%. Αντίστοιχα, η μυρωδιά της γλυκόριζας και του αγγουριού αυξάνει τη ροή του αίματος στα δικά σου γεννητικά όργανα κατά 13%. «Η μυρωδιά αποτελεί ένα πολύ ισχυρό αφροδισιακό» .
Ημέρα 12η
Βγες από το δωμάτιο. «Τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σεξ πάντα στο ίδιο μέρος και, μάλιστα, την ίδια ώρα. Οτιδήποτε παρεκκλίνει από τα καθιερωμένα ενισχύει την ερωτική διάθεση» .
Ημέρα 13η
Σαρκική εξάρτηση. «Κάνε του μασάζ και προσπάθησε να ανακαλύψεις νέες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα του» .
Ημέρα 14η
Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου... τον φέρνουν πράγματι πιο κοντά σου! «Τα σέξι εσώρουχα είναι ένας τρόπος για να δείξεις στον αγαπημένο σου ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο, αλλά και ότι έχεις διάθεση να ανανεώσεις την ερωτική ζωή σας» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: