Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τις βαφές μαλλιών....

Ποια είναι η αρίθμηση των βαφών που εμφανίζονται στα πακέτα των βαφών; Πως λειτουργούν και τι σημαίνουν;
Οι ειδικοί απαντούν : Υπάρχει μια διεθνής κλίμακα 10 αποχρώσεων, η οποία κυμαίνεται από μαύρο μέχρι πολύ ανοιχτό ξανθό. Ο αριθμός στο πακέτο δίνει μια ένδειξη του τελικού αποτελέσματος χρώματος που μπορείτε να περιμένετε. Εξαρτάται όμως πάρα πολύ από το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας. Εάν δεν έχετε ξαναβάψει τα μαλλιά σας, μπορείτε να βρείτε το αληθινό φυσικό σας χρώμα στη ρίζα των μαλλιών σας - προσπαθήστε με έναν μικρό καθρέφτη χεριών. Και γνωρίστε ότι τείνουμε να βλέπουμε τα μαλλιά μας ένα τόνο πιο σκούρα από την πραγματικότητα..
Ποιοί είναι οι διαφορετικοί τύποι των βαφών?
Οι ειδικοί απαντούν : Υπάρχουν 3 τύποι βαφών μαλλιών: - Προσωρινές βαφές που χρωματίζουν ήπια τα πρώτα σας γκρι μαλλιά και δημιουργούν ένα ωραίο look, χωρίς την ανάγκη για μεγάλη δέσμευση από σας, καθώς το χρώμα διαρκεί μόνο για 6 έως 8 λουσίματα - Ημιμόνιμες βαφές , που είναι χωρίς αμμωνία και έτσι δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας, αλλά θα προσθέσουν μία φυσική ακτινοβολία και τόνο στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Θα διαρκέσουν μέχρι 6 εβδομάδες, για 20 έως 28 λουσίματα και είναι αποτελεσματικές στην κάλυψη έως 50% των γκρίζων μαλλιών. - Μόνιμες βαφές που εξασφαλίζουν συνολική κάλυψη των γκρίζων μαλλιών.
Μπορώ να εφαρμόσω βαφή μαλλιών εφόσον έχω χρησιμοποιήσει χένα η προϊόν προοδευτικής βαφής που περιέχει μεταλλικά άλατα?
Οι ειδικοί απαντούν : Όχι, προτείνουμε έντονα να μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε βαφή μετά από χρήση Henna ή προοδευτικής βαφής με μεταλλικά άλατα. Προτείνουμε να περιμένετε να φύγει η Henna ή η βαφή πριν χρησιμοποιήσετε άλλη βαφή στα μαλλιά σας.

Είμαι έγκυος, μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου?

Οι ειδικοί απαντούν : Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού, το δέρμα σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο και αντιδραστικό. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Έχω μακριά μαλλιά, πρέπει να χρησιμοποιήσω περισσότερη ποσότητα από το προϊόν βαφής?

Οι ειδικοί απαντούν : Εάν έχετε πολύ πυκνή τρίχα ή πολύ μακριά μαλλιά είναι ενδεδειγμένο να χρησιμοποιηθούν δύο ίδια πακέτα βαφής για να αποκτήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: