Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στην σχέση ή στο γάμο !!!

 
Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα είναι μια ταξινόμηση των πιο σοβαρών αμαρτημάτων σύμφωνα με την καθολική εκκλησία.
Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στην σχέση ή στον γάμο ποιά είναι και πώς να τα ανακαλύψετε :
-Ματαιότητα               
-Ζήλεια                       
-Επιθυμία              
-Βουλιμία           
-Οργή               
-Φιλαργυρία 
Προσέχτε για τα σημάδια που εκπέμπει ο καλός σας μήπως είναι     σοβαρά ελαττώματα που θα βλάψουν εσάς και την σχέση σας συν το χρόνο.
- ματαιότητα
Ξεχάστε τις έξτρα επισκέψεις στο γυμναστήριο και τις φευγαλέες ματιές στον καθρέφτη, η υπερβολική αυταρέσκεια ενός ατόμου γίνετε επικίνδυνη όταν η εξωτερική εμφάνιση μετράει περισσότερο απο την πραγματικότητα της σχέσης σας.
- ζήλια
Ζήλεια και κτητικότητα σκοτώνουν τη σχέση σας σιγά-σιγά και μάλλον αθόρυβα, μάλλον όταν θα το καταλάβετε θα είναι ήδη αργά.
- επιθυμία
Προσέξτε οι ερωτικές συνευρέσεις να διακατέχονται και απο τρυφερότητα αλλά και απο αγάπη. Εάν το λάγνο βλέμμα του εραστή δείχνει να σκανάρει ερωτικά τα πάντα στο διάβα του γδύνοντας με τα μάτια του όλα τα άτομα του αντίθετου φύλου μήν χορταίνοντας απο εσάς με τίποτα τότε είναι η ώρα για το πικρό αντίο.
- βουλιμία
Πιάνετε το σύντροφο σας μόνιμα να κρατάει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας για τον εαυτό του? Μήπως να βάζει την προσωπική του ικανοποίηση στην κρεβατοκάμαρα πάνω απο την δική σας? Αυτά τα πράγματα δείχνουν έναν εξαιρετικά βουλιμικό άνθρωπο. Αν και δεν πειράζει το μωρό σας να είναι "φαγανό", το να μένετε με ένα άτομο το οποίο στο πάρε δώσε μίας σχέσης κάνει μόνο το πάρε είναι μάλλον κουραστικό.
- οργή
Αρχίζει συνήθως με μερικές μικρές εκρήξεις θυμού που ακολουθούνται απο ειλικρινή συγγνώμη, οι οποίες όμως δυστυχώς κλιμακώνονται απο αυτό το σημείο και μετά ανεξέλεγκτα. Αυτή η αμαρτία δεν είναι μικρή και δεν πρέπει να συγχωρείτε, μια ιδέα για το πώς μπορεί να σας φερθεί στο μέλλον μπορείτε να πάρετε παρατηρώντας τις εκρήξεις του στους φίλους και συγγενείς του.
- φιλαργυρία
Εντάξει φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι αλλά όχι και να μην πίνετε πάνω απο δύο ποτά σε μαγαζί που το ποτό κάνει έξι ευρώ για να κάνετε οικονομία. Όταν τα χρήματα σημαίνουν τα πάντα για τον σύντροφό σας ο έρωτας σας για αυτόν δεν έχει καμιά ελπίδα.
- εγωιστικά αδιάφορος
 Εάν η αγάπη σας δεν μπορεί να ξοδέψει για εσάς το χρόνο και την ενέργεια που ξοδεύεται εσείς για αυτόν τότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο σας. Η αδιαφορία σε μια σχέση παρουσιάζεται με πολλές μορφές .α) ο καλός σας πάει για τον υπολογιστή του αμέσως μετά το φαγητό αφήνοντας σας με τα πιάτα άπλυτα στο τραπέζι και την κουζίνα σε χάλι, β) κανονίζει με τους φίλους του που θα πάνε μετά το ματς την ημέρα των γενεθλίων σας...κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: