Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρουν...???

Στο παραδοσιακό φλερτ, υπάρχει η τάση να αναμένεται ο άνδρας να κάνει το πρώτο βήμα με τις γυναίκες να αναλαμβάνουν περισσότερο τον παθητικό ρόλο.Ολοι οι ανθρωποι επιβεβαιωνονται οταν οι αλλοι τους κοιταζουν με ενδιαφερον.
Τι μηνύματα λαμβάνουν οι γυναίκες απο ένα κοίταγμα? .....κάθε κίνηση του σώματος στέλνει ένα μήνυμα, κάθε βλέμα μπορεί να σε καθηλώσει ή να σε αφήσει αδιάδορη.
Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε φλερτάρουν :
  • Η συνεχής οπτική επαφή , και ειδικά το κοίταγμα στα μάτια θα πρέπει να σου δώσει θετικά σημάδια!
  •  Σκύβει προς το μέρος σου ; Αυτό ερμηνεύεται ότι δεν είστε πια δύο ξένοι και αρχίζει να αναπτύσσεται μια οικειότητα μεταξύ σας.
  • Σε ακουμπάει ; Το καλύτερο σημάδι είναι εάν σου κρατάει το χέρι αλλά και οποιαδήποτε άλλη κίνηση προς το μέρος σου εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι.
  • Συμφωνεί κουνώντας το κεφάλι καταφατικά κατά την διάρκεια που του μιλάς ; Αυτό δείχνει ότι σε προσέχει , κρέμεται από τα χείλη σου και βρίσκει την συζήτηση ενδιαφέρουσα.
  • Προσαρμόζεται ανάλογα με τις δικές σου κινήσεις ; Εάν παραδείγματος χάρη σκύψεις στο τραπέζι , σκύβει και αυτός ; Εάν αλλάξεις την φορά του σώματος σου στο κάθισμα , την αλλάζει και αυτός ; Ψιθυρίζει όταν ψιθυρίζεις; Εάν ναι τότε σημαίνει ότι αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ σας μια αρμονία και ένας κοινός ρυθμός. Εξαιρετικά καλό σημάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: